Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Verdiğimiz sağlık eğitimi ile gerek bilimsel düşünme süreçlerini, gerekse insancıl yaklaşımın profesyonelliğini yaşama taşımak ve bu bağlamda toplumu olumlu yönde değiştirip geliştirmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insanı ve insan sağlığını her şeyin üstünde tutan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, çağdaş bilimlere inanan, teori ve pratiği iç içe uygulayabilen, sorun çözme ve kriz yönetme becerisi olan, çağın ve ülkenin şartlarına uyum sağlayabilen, mesleki sorumluluğu ve iş etiğini benimsemiş, yaptığı işi seven, kendi gücüne ve ekip ruhuna inanan, çalışkan, atak , özgüveni yüksek, empati kurabilen, iletişime açıklık gibi nitelikleri kazandırmak suretiyle sağlık sektöründe ihtiyaca cevap verebilen sağlık personelleri yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz sınavsız alan okul durumundadır. Bu yüzden mevcut bir taban- tavan puan bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021/2022 TYT-AYT % 55-40 2022/2023 TYT-AYT % 60-25
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2021/2022 YKS YERLEŞTİRME % 47,5 2022/2023 YKS YERLEŞTİRME % 42,5
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi alanlarında okul takımları bulunmakta, eğitimler devam etmekte
Bilimsel Etkinlikler: Bilim Şenlikleri düzenlenmekte,